CliCme·PetitesExperiènciesFotogràfiques vol ser una nova mirada a la fotografia i al medi fotogràfic, com a eines d’aproximació i reflexió dels nostres entorns.

Generem espais per a l’experimentació i el pensament fotogràfic, a on els participants descobreixen, integren i produeixen, recursos per a la creació, tot adquirint coneixements bàsics del llenguatge visual i narratiu de les imatges, desenvolupant un treball conceptual i estètic amb la fotografia.

La voluntat dels nostres tallers és que els participants experimentin els principis físics, químics, així com plàstics de la fotografia i les noves tecnologies del mitjà fotogràfic.

Oferim un ventall de formats relacionats amb l’ensenyament i la fotografia, creem continguts dirigits a activitats docents, realitzem tallers per a escoles, museus o altres centres, formem a educadors, fem itineraris fotogràfics, encàrrecs fotogràfics específics, activitats puntuals i altres amb continuïtat, tot segons les necessitats dels centres o del públic, amb temàtiques diverses i en col·laboració amb ells.

que-fem2