Cliente:APROPA CULTURA / CCCB
Date:January 30, 2017

FORMACIÓ Educa amb l’ART

Formació artística fotogràfica adreçada als professionals de l’acció social i educativa, realitzada al CCCB, dins la programació Educa amb l’Art d’Apropa Cultura, en la qual vam desenvolupar tres activitats fotogràfiques diferents, per donar eines i recursos pedagògics als participants, amb la intenció d’apropar-los a la fotografia, el treball amb la imatge i la narració visual.
Vam desenvolupar tres espais de treball, on vàrem posar en pràctica les propostes en petits grups: Un treball amb la narrativa fotogràfica, mostrant com les imatges i el llenguatge visual poden expressar i comunicar i com ho fan.
Una proposta per treballar el retrat i la mirada cap a un mateix i envers els altres, experimentant la capacitat de les imatges per definir-nos, mostrar-nos i comunicar-nos.
I per últim, el dibuix amb llum, descobrint la nostra capacitat creativa en moviment, el gest, el traçat i l’apropiació de l’espai, en la foscor o davant d’imatges projectades, enregistrat per mitjà de la fotografia.

https://www.apropacultura.cat/uploads/Dossier_formadors_Apropa_cultura_CCCB___002__2.pdf

https://www.apropacultura.cat/formacioSessioFitxa.aspx?id=45

Aquí podeu veure alguns vídeos de les activitats;

“Sessió molt pràctica i motivadora, amb recursos interessants per experimentar”

“Aprendre experimentant no s’oblida.”

“Molt pràctica i aprenentatge de tècniques molt aplicables. El plantejament de la sessió molt adequada i que et facilitava l’anar descobrint recursos així com la reflexió personal.”

“Considero que el tipus d’activitats son adaptables al meu àmbit d’intervenció. A més, va ser una formació molt dinàmica i motivadora.”

“Ha sigut dinámica, pràctica e innovadora. La atenció ha sigut molt adequada i les formadores molt capacitades.”

“Estic fent un grup de fotografia al centre on treballo i m’encantarà fer amb ells les activitats que vaig aprendre”

“La sessió va ser inspiradora i va donar diferents idees sobre com traslladar la fotografia en l’àmbit social”

“Les imatges son un recurs molt valuós per comunicarse, en aquest curs em pogut experimentar i ampliar la mirada sobre elles.”